We maken online winkelen leuker en zuiniger



U kunt alles online kopen. Er is een grote verscheidenheid aan winkeliers en veilingsites beschikbaar op internet. Of u nu iets nieuws of tweedehands wilt kopen, u vindt ze allemaal tegen gereduceerde prijzen. De volgende tips kunnen u helpen de allerbeste online koopjes te vinden.


Grote winkelsites zijn vaak het doelwit van hackers en andere duistere types die proberen uw informatie te stelen of toegang te krijgen tot uw accounts.


Neem de tijd en bekijk de prijzen bij veel online retailers om te zien hoe producten zich verhouden op alle sites. Kies er een met de kenmerken en prijs. Controleer uw favoriete online retailers, aangezien ze een nieuw productaanbod hebben.


Veel winkels bieden op dat moment waardevolle kortingen voor nieuwsbrieven. Ze zullen geweldige aanbiedingen blijven sturen naar iedereen met een aangetoonde interesse in de winkel, dus aanmelden kan tot grote besparingen leiden.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en financiert op een site die onbekend of duister is. Verisign en Cybertrust hebben allebei beveiligingsborden die u weet wie u kunt vertrouwen.


Winkel alleen online via een beveiligde internetverbinding. Hackers gebruiken openbare verbindingen om persoonlijke informatie te stelen.


Koop kinderkleding nederland bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Vind de maattabellen op alle kledingsites. Een grote uitdaging als het gaat om online kleding kopen, is dat het moeilijk is om te weten of iets bij je past. Dit kan u uiteindelijk veel frustratie besparen.


Als u vaak online winkelt, wilt u misschien een service aanschaffen die gratis verzending biedt bij bepaalde winkels. Probeer er verschillende om te zien wat het beste voor u werkt.


Dit pictogram geeft aan dat de website veilig is en dat uw informatie privé blijft.


Controleer op couponcodes voordat u koopt. Retail Me Not en andere sites bieden voor veel sites een catalogus met kortingsbonnen. Als u op deze sites geen couponcode voor iets kunt vinden, zoekt u naar de sitenaam waaraan de trefwoorden "couponcode" zijn toegevoegd. Misschien kunt u op die manier een deal vinden.


Houd er rekening mee dat opgeknapte producten vaak een overschot worden genoemd. U kunt soms uitstekende deals krijgen voor overtollige en / of opgeknapte artikelen.


Online winkels geven vaak couponcodes in ruil voor contact met hen via sociale media of om zich aan te melden om hun e-mails te ontvangen.


Froogle is een website met prijsvergelijkingen. Hierdoor kunt u uw specificaties invoeren zodat u er dol op bent. Onthoud dat deze sites niet alle online winkels omvatten, niet elke site online. Als ze niet de gewenste resultaten opleveren, kijk dan ergens anders.


Zoek naar mobiele apps voor de winkels en winkels die u het leukst vindt. Dit werkt op een aantal manieren in uw voordeel. U kunt door producten bladeren en meer te weten komen over actuele deals als u wacht in de wachtkamer van uw arts of terwijl u uw auto laat repareren.


U zou in de verleiding kunnen komen om één wachtwoord te gebruiken voor alle sites die u winkelt. Bewaar uw wachtwoorden in een dagboek als u het moeilijk vindt ze te onthouden.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt, zorg ervoor dat u veilig op internet winkelt. Zoek naar een hangslot in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U vindt dit meestal in de rechterbovenhoek van de URL-balk.


Zorg ervoor dat u weet wat het retourbeleid van de winkelier is voordat u een aankoop doet. U wilt uw geld niet terugkrijgen als het artikel niet aan uw normen voldoet.


Controleer uw bankafschrift altijd kort nadat u online heeft gewinkeld. Zorg ervoor dat uw afschrijving precies is wat u dacht te hebben uitgegeven.Als u extra kosten op uw factuur ziet die u niet had verwacht, moet u contact opnemen met de winkel waar u heeft gekocht en de kosten zo snel mogelijk betwisten. U kunt ook overwegen uw bank op de hoogte te stellen om de kosten aan te vechten.


Als de angst voor identiteitsdiefstal u ervan weerhoudt om online te winkelen, bent u niet de enige. Als je het nog steeds niet zeker weet, blijf dan winkelen bij populaire bedrijven die een goede reputatie hebben opgebouwd.


U kunt genieten van vele voordelen als u een voorkeursklant bent bij uw favoriete online winkels. U kunt speciale kortingen en goedkopere verzendkosten krijgen als u zich aanmeldt. Mogelijk moet u ze uw naam en e-mailadres geven, misschien wilt u een apart e-mailaccount maken voor uw winkeldoeleinden.


Koop niets in winkels die gratis iPads of iets dergelijks aanbieden. U bent waarschijnlijk op verschillende sociale netwerken gratis oplichtingsadvertenties tegengekomen. Als een winkel je een e-mail stuurt met reclame voor zoiets, zorg er dan voor dat de winkel betrouwbaar is.


Of je nu goed bent in het vinden van veel kortingsbonnen of deals in het algemeen, je zult profiteren van de tips die je zojuist hebt gelezen. U kunt zich onderscheiden van de massa door meer knowhow op te doen. Lees dit artikel en anderen vinden het leuk als je nieuwe en opwindende technieken wilt vinden om je benadering van online winkelen te verbeteren.

Comments