Toptips om u te helpen online te winkelen



Begin met een zoekmachine als u iets wilt kopen. Dit artikel leert u geld te besparen tijdens het online winkelen; blijf lezen.


Zoek altijd naar couponcodes wanneer u een online aankoop doet. Veel online winkels geven kortingen voor veel dingen en deze vereisen slechts een paar minuten zoeken. Dit is een geweldige manier om geld te besparen tijdens het online winkelen.


Zorg ervoor dat u uw antivirusbescherming heeft bijgewerkt voordat u online winkelt. Online winkelen is een toevluchtsoord voor oplichters. Sommige mensen maken online winkelsites om uw computer te voorzien van malware. Wees voorzichtig wanneer u een online winkel bezoekt, of u nu denkt dat deze veilig is of niet.


Koop babykleding goedkoop bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Kijk rond woensdag naar mogelijke online deals. Je kunt meestal uitzonderlijke midweekverkopen vinden door gewoon een beetje online onderzoek te doen.


Veel online winkels bieden couponcodes aan om u te helpen bij het gebruik van een "couponcode". Ze kunnen voor gratis verzending zijn of voor een paar minuten zoeken.


Winkel alleen online via een beveiligde internetverbinding. Hackers gebruiken openbare verbindingen om persoonlijke informatie te stelen.


Probeer indien mogelijk geduldig te zijn in plaats van te veel te betalen voor versnelde verzending. Het zal u misschien verbazen hoe snel uw artikelen aankomen met standaard verzendtarieven. Met het geld dat u spaart, kunt u later nog veel meer kopen.


Controleer de adresbalk van uw browser voordat u creditcardgegevens invoert. Als het begint met "https", betekent dit dat uw informatie veilig wordt gecodeerd. Als u die brieven niet ziet, loopt u risico op fraude.


Registreer u bij elk online bedrijf waar u regelmatig winkelt. U kunt ook e-mails ontvangen over speciale aanbiedingen voordat anderen dat doen.


U kunt geweldige kortingen krijgen op sites met dagelijkse deals.


Probeer uw online aankopen te beperken tot bedrijven die in de VS zijn gevestigd als u daar ook woont. Als u bij deze winkels winkelt, kunt u een beroep doen op de nationale en federale consumentenbeschermingswetten die u beschermen. Op internationale sites krijg je niet dezelfde bescherming.


Het einde is een geweldige tijd om online online te winkelen. Net zoals je in winkels ziet, willen online verkopers ook koopwaar dumpen aan het einde van het seizoen om nieuwe items binnen te krijgen.


Bekijk online prikborden over koopjes. Dit stelt u in staat om waarschuwingen te ontvangen van anderen die op zoek zijn naar deals zoals u. Misschien vindt u koopjes die u op geen enkele andere manier via een forum zou hebben ontdekt.


U weet waarschijnlijk al dat u alleen moet kopen van sites die een URL hebben die begint met "https" in plaats van "http".


Geef uw burgerservicenummer niet op als u online winkelt. Wees voorzichtig met elke site die om deze informatie vraagt ​​om een ​​aankoop te doen. Uw SS-nummer is nooit een vereiste voor enige vorm van online aankoop. Als u uw burgerservicenummer opgeeft, bent u vatbaar voor identiteitsdiefstal.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. Hotmail en Yahoo zijn een aantal sites die gratis e-mail aanbieden die alleen kan worden gebruikt om te winkelen.


Er zijn veel online winkelsites voor retailers met fysieke winkels die u gratis verzending aanbieden. Als een winkelier een verkooppunt bij u in de buurt heeft, kijk dan of ze een winkelaanbod aanbieden. Als u uw aankopen in de winkel afhaalt, krijgt u geld dat aan verzending zou zijn besteed.


Als je bang bent om dingen online te kopen vanwege identiteitsdieven, ben je niet de enige. Als u zich nog steeds zorgen maakt over de beveiliging, begin dan met winkelen bij bekende bedrijven die u al vertrouwt.


Voordat u iets koopt, vooral iets groots, moet u voor de zekerheid al uw onderzoek doen voordat u iets koopt. Er zijn veel websites die veel recensies geven, waardoor u veel meer zelfvertrouwen krijgt met betrekking tot uw aankopen.


Als u bereid bent wat onderzoekstijd te besteden, kunnen grote ticketitems of auto's online worden gekocht voor aanzienlijke besparingen. U kunt uiteindelijk duizenden besparen door de tijd te nemen om verkopen en artikelen te vergelijken. Veel winkeliers zullen matchen om u te laten zien wat ze zijn.


Vergelijk altijd veel prijzen voordat u online koopt. Er zijn veel verschillende winkelsites waarmee u kunt vergelijken. Hiermee kunt u een vergelijking naast elkaar maken om de beste deal te vinden.


Lees altijd het privacybeleid van de site van een online winkel voordat u persoonlijke informatie weggeeft. Sommige online retailers verkopen zelfs klantinformatie aan derden. Als u niet wilt dat een hoop ongewenste e-mail uw inbox overspoelt, kunt u het beste dat beleid lezen.


BizRate en Epinions zijn geweldige sites waarmee u kunt beginnen. Ze geven je de tools om erachter te komen hoe veel eruitziet. Vergeet de prijs voor verzendkosten en andere servicekosten niet wanneer u prijzen beoordeelt.


Winkelen voor minder geld kan eenvoudig online. Het lezen van de informatie in dit artikel is uw eerste stap op weg naar een zuinigere levensstijl. U kunt geld besparen door online te winkelen en dit veilig te doen, allemaal dankzij deze tips.

Comments