Online winkelen: tips om u te helpen de lijnen te vermijden



Heeft u een hekel aan traditioneel winkelen vanwege de ergernis dat u zich moet kleden en in de rij moet wachten? Online winkelen is uw redder van dat alles. De informatie in dit artikel is precies wat u op uw weg vindt tijdens het online winkelen.


Zoek altijd een kortingscode wanneer u op internet winkelt. Veel online winkels bieden kortingen voor verschillende dingen en u kunt ze vinden door een paar minuten te zoeken. Dit is een geweldige methode om geld te besparen wanneer u online winkelt.


Lees het privacybeleid van de winkelier van elke nieuwe winkel waar u wilt winkelen. Dit bevat de informatie over hoe het bedrijf verzamelt, hoe ze het beschermen en verschillende regels die u moet volgen wanneer u hun site gebruikt. Als het je niet bevalt wat ze zeggen, koop dan niets zonder contact op te nemen met de handelaar. Koop niet op plaatsen waar u het niet mee eens bent.


Hackers richten zich op de grote winkelsites om persoonlijke gegevens te verzamelen en uw accounts te hacken.


Geef nooit uw socialezekerheidsgegevens door wanneer u online winkelt. Geen enkele website heeft deze informatie nodig wanneer u aankopen doet. Verlaat onmiddellijk en zoek naar een gerenommeerde website om uw aankoop te doen.


Veel winkels bieden de beste deals aan mensen die zich willen aanmelden voor nieuwe leden. Ze zullen goede deals blijven geven aan mensen die geïnteresseerd zijn in hun merk, dus de besparingen kunnen echt oplopen.


Koop  jongens merken bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Geef geen informatie en financiën op een site die onbekend of duister is. Verisign en / of Cybertrust verifiëren en authenticeren winkeliers, zodat u weet wie u kunt vertrouwen.


Winkel alleen via een internetverbinding. Hackers gebruiken openbare verbindingen om persoonlijke informatie te stelen.


Gebruik verzamelsites voor online winkelen om u te helpen snel te vinden wat u zoekt.


Kijk zorgvuldig naar de productpagina waarop uw artikel zich bevindt. Onthoud dat online productfoto's mogelijk niet precies weergeven wat u ontvangt.


Probeer online te winkelen bij een winkel die een of andere vorm van Live Chat of Live Help aanbiedt. Deze live-opties kunnen u meestal helpen om vragen veel sneller beantwoord en opgelost te krijgen dan e-mail en telefoontjes. Mogelijk hebt u ook de mogelijkheid om gratis verzending of onderbrekingen bij verzending te vragen. Sommige winkeliers zijn graag bereid om op dezelfde dag te bestellen.


Zoek naar couponcode voordat u een aankoop doet. Er zijn veel websites die couponcodes verzamelen die u kunt doorlopen. Als je geen goede kortingscode voor een site kunt vinden, zoek dan naar die website en de term "couponcode". Misschien vindt u de code die u zoekt.


Veel online winkels geven couponcodes aan degenen die zich aanmelden voor e-mailwaarschuwingen of zich aanmelden via hun internetnieuwsbrieven.


Veel online retailers gebruiken tracking cookies voor het volgen van gedrag. Deze cookies identificeren uw surfgedrag en slaan persoonlijke informatie op. Lees elk privacybeleid door om erachter te komen hoe uw informatie en zelfs niet te weten.


Froogle is een website waar u naar moet kijken. Op deze manier kun je het item dat je wilt kopen erin stoppen en heb je niet veel tijd om zelf te zoeken. Houd er echter rekening mee dat dit soort websites alleen sites van leden omvat. Als ze niet de gewenste resultaten opleveren, kijk dan ergens anders.


Veel winkeliers hebben kortingen, dus bekijk hun aanbiedingenpagina's voordat u iets koopt. Zelfs kortingsbonnen voor standaard verzending zijn een bundel dingen waard.


Gebruik een online calculator om verzend- en administratiekosten te berekenen om de voordelen van een artikel te bepalen. Dit is vooral logisch voor grotere ticketitems waarbij elke vorm van financiering betrokken is. Crunch alle cijfers om er zeker van te zijn dat u echt de best mogelijke deal doet. U zult waarschijnlijk geschokt zijn door de resultaten.


Het einde van het seizoen is een van de beste tijden om tijd vrij te maken om online te winkelen. Net zoals je in winkels ziet, willen online verkopers ook koopwaar dumpen aan het einde van het seizoen om nieuwe items binnen te krijgen.


De meeste mensen begrijpen dat ze naar "https" moeten zoeken in plaats van naar "http" wanneer ze een online betaling voor iets doen.


Geef uw SSN niet op als u online winkelt. Wees op uw hoede voor websites die om persoonlijke informatie vragen om een ​​aankoop te doen. Uw SS-nummer is geen vereiste om online te kopen. Als u deze informatie verstrekt, kunt u het slachtoffer worden van identiteitsdiefstal.


Promotiecodes zijn altijd handig als u geld wilt besparen bij het online kopen van artikelen. Veel websites bieden studenten kortingen, gratis verzending en verzending die gratis is als je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief. Als u wat eerder onderzoek doet, kunt u in de toekomst geld besparen.


Nu kunt u de drukte in het winkelcentrum voorgoed vermijden. U kunt zelfs uw boodschappen doen in uw jammies. Dat is moeilijk te verslaan. Het is echter belangrijk dat u online winkelen goed begrijpt voordat u artikelen koopt.

Comments