Hoe u veilig kunt blijven wanneer u online winkelt



Heb je boodschappen gedaan terwijl je in bed lag? Heb je die lang gewilde items gevonden zonder te hoeven reizen vanuit het comfort van je eigen bank?


Let goed op of er online verkopen zijn die midden in de week kunnen starten. U kunt meestal uitzonderlijke midweekverkopen vinden, gewoon een beetje onderzoek online.

Koop Jongens vesten online bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.

Lees altijd elk detail van de productinformatie volledig voordat u een aankoop doet. Alleen al het online zien van een foto kan soms misleidend zijn. Het kan ervoor zorgen dat een bepaald product er kleiner of groter uitziet dan het in werkelijkheid is. Zorg ervoor dat u alle productbeschrijvingen doorneemt om te weten wat u daadwerkelijk ontvangt.


Veel online winkels bieden couponcodes aan om u te helpen bij het gebruik van een "couponcode". Ze kunnen gratis verzending of percentages korting aanbieden door deze codes in te voeren waarvoor slechts een bepaald percentage korting vereist is.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en vertrouwt. Verisign en Cybertrust hebben allebei beveiligingsborden die u weet wie u kunt vertrouwen.


Probeer versnelde verzendopties te vermijden. U zult misschien aangenaam verrast zijn door hoe snel uw producten aankomen via standaard verzending. Met het geld dat u bespaart, kunt u online meer kopen!


Bekijk de URL voordat u uw kredietgegevens of persoonlijke gegevens opgeeft. Als de "https" is, is het oké om door te gaan, want dit betekent dat uw informatie veilig wordt versleuteld. Als het dat deel niet bevat, betekent dit dat u door het kopen van de site kwetsbaar bent voor fraude.


Zoek de maattabellen op de kledingsite die u gebruikt. Een grote uitdaging bij het online shoppen van kleding is het feit dat het moeilijk te zeggen is of het wel past. Dit zal je uiteindelijk veel frustratie opleveren.


Bekijk uw volledige winkelwagen om er zeker van te zijn dat u precies bestelt wat u krijgt.


Als u vaak online winkelt, zoek dan naar een aanbieder van gratis verzending via bepaalde winkels. Test verschillende services, zodat u er een kunt kiezen die het beste bij uw situatie past.


Feestdagen kunnen groot zijn voor verkopen en deals, zelfs online. Sommige online verkopers bieden ook grote kortingen en / of gratis verzending.


Deze vergrendeling betekent dat de handelaar maatregelen heeft genomen om uw informatie te beveiligen.


Maak een bladwijzer van uw meest geliefde winkelsites. Deze sites kunt u gemakkelijk vinden. U kunt ook een bladwijzer maken voor uw favoriete coupon- of dealspagina's met promotiecodes en verkoopdatums. Hiermee kunt u met slechts een paar klikken de artikelen vinden die u zoekt van winkeliers die u al vertrouwt.


Probeer verschillende online winkelsites uit. U zou geen probleem moeten hebben om sites te vinden die elk in hun eigen dingen gespecialiseerd zijn. U kunt naar deze sites gaan die gespecialiseerd zijn in alleen de items waarnaar u op zoek bent. Ze geven de hoogst mogelijke prijs. In veel gevallen krijgt u mogelijk gratis verzending bij uw aankoop.


Neem wachtwoorden serieus als u ze serieus heeft ingesteld. Gebruik ook niets dat gemakkelijk te raden is of woordgroepen. Maak het niet gemakkelijk om erachter te komen. Gebruik willekeurige wachtwoorden met letters, cijfers en letters erin.


Zorg ervoor dat de adresbalk voordat u uw kaartinformatie geeft. De "s" verwijst naar veilige versleuteling.


Neem bij online aankopen altijd uw bankafschrift door. Zorg ervoor dat uw kosten precies zijn wat u dacht te hebben uitgegeven. Als het saldo hoger is, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice van de online winkel om een ​​klacht in te dienen. U dient ook contact op te nemen met uw bank om de kosten te betwisten.


Sorteer de producten op maat voordat u op zoek gaat naar kleding. Het is een vreselijk gevoel wanneer je een ongelooflijk paar schoenen tegenkomt, gewoon om te horen dat ze niet verkrijgbaar zijn in jouw maat. U kunt uw kansen op teleurstelling verkleinen door die items niet vanaf het begin te zien.


Koop alles tegelijk om online geld te besparen. Als u bijvoorbeeld meer dan een bepaald bedrag op de site uitgeeft, is verzending doorgaans gratis. Veel handelaars zien af ​​van de verzendkosten als u in dezelfde winkelsessie een bepaald bedrag bestelt.


Meld u aan op sites zodat u speciale kortingen kunt krijgen. Veel winkeliers bieden gratis mailinglijsten aan waarvoor u zich kunt aanmelden. Deze mailinglijsten bieden u speciale kortingen en promoties die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. U zult ongetwijfeld veel geld besparen door lid te worden van deze mailinglijst.


Doe grondig onderzoek naar producten die u wilt kopen. Er zijn veel geweldige websites die producten aanbieden voor minder dan wat u zou kunnen betalen op één gemakkelijk te vinden locatie; CyberMonday.com is een voorbeeld. U kunt uw product ook op Google doorzoeken totdat u de beste aanbiedingen vindt.


U zou nu een grondiger begrip moeten hebben van online winkelen. U kunt items vinden die niet lokaal verkrijgbaar zijn wanneer u online winkelt. Zolang je een beetje gezond verstand gebruikt en een beetje slim advies zoals dat hier wordt gegeven, zul je geen moeite hebben om online te gaan voor je volgende shoppingexpeditie.

Comments