Het is onze taak om u de tips te geven die u nodig heeft voor online winkelen



Ben je een grote fan van het gebruik van kortingsbonnen of kijk je naar wekelijkse vliegers? Maak je een bij die op zoek is naar een bloem? Wist u dat u een bundel kunt besparen door uw slimme winkelvaardigheden te gebruiken om online te winkelen? Het enige wat je nodig hebt is een beetje tijd, de juiste informatie en een sterke wil.


Zorg ervoor dat uw antivirussoftware up-to-date is voordat u online gaat winkelen. Online winkelen biedt een broeinest voor oplichters. Er zijn zelfs mensen die deals aanbieden die te mooi zijn om waar te zijn, zodat ze malware op uw computer kunnen verspreiden. Wees voorzichtig wanneer u een online winkel bezoekt, of u nu denkt dat deze veilig is of niet.


Grote winkeliers worden vaak het doelwit van hackers en andere duistere types die proberen uw informatie te stelen of toegang te krijgen tot uw accounts.


Let goed op of er online verkopen zijn die midden in de week kunnen starten. U kunt meestal uitzonderlijke midweekverkopen vinden, gewoon een beetje onderzoek online.


Lees altijd elk detail van de productinformatie volledig voordat u een aankoop doet. Alleen al het online zien van een foto kan u bedriegen. De producten kunnen veel kleiner of groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Lees zeker de productbeschrijving en zorg voor een duidelijk beeld van het product.


Amazon Prime is een must-have voor u als u regelmatig via Amazon koopt. Dit bespaart u ook een aanzienlijke besparing.


Geef geen informatie en vertrouw niet. Verisign en / of Cybertrust hebben beide veiligheidssignalen waarmee u weet wie u kunt vertrouwen.


Koop kinderkleding goedkoop bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.


Probeer versnelde verzendopties te vermijden. U ziet misschien dat uw goodies aankomen met de standaard verzendtarieven. Met het geld dat u spaart, kunt u later nog veel meer kopen.


Vind maattabellen op kledingsites. Een groot probleem bij het kopen van kleding via internet is dat het moeilijk te zeggen is of iets wel of niet past. Dit kan u een maat besparen die veel te groot of te klein voor u is.


Zoek naar websites met live agents of een instant chat-functie. Met deze opties kunt u vragen en problemen veel sneller oplossen dan een telefoontje. Mogelijk kunt u ook om kortingen of pauzes op verzending vragen. Sommige winkeliers accepteren dit als je op dezelfde dag bestelt.


Veel websites treden op als tussenpersoon bij het oplossen van geschillen. Anderen bieden geen hulp en willen dat u überhaupt met geschillen omgaat.


Maak een bladwijzer van alle winkelsites die u het vaakst bezoekt. Dit zijn voor degenen die je keer op keer tegenkomt. Voeg ook de kortingsites toe. Hierdoor kunt u met een paar klikken weer contact met hen opnemen om de gewenste artikelen te vinden van winkeliers die u al vertrouwt.


Neem wachtwoorden serieus wanneer u ze heeft ingesteld. Gebruik ook niet je geboortedatum of zinnen. Maak het niet gemakkelijk om erachter te komen. Gebruik altijd verschillende wachtwoorden met zoveel mogelijk verschillende letters, cijfers en symbolen.


U kunt sterk afgeprijsde producten vinden op veel websites met dagelijkse deals.


Probeer alleen te winkelen bij een bedrijf dat in de Verenigde Staten is gevestigd. Winkelen bij handelaars in de VS beschermt door middel van nationale en federale consumentenbeschermingswetten als er iets misgaat.


U denkt misschien dat het slim is om voor al uw winkelwebsites één wachtwoord te gebruiken. Bewaar al uw wachtwoorden in een document dat veilig is.


Als u iets koopt dat veel geld kost via internet, overweeg dan om een ​​beetje extra te betalen om ervoor te zorgen dat het via een betrouwbare koerier wordt verzonden. Misschien wilt u het pakket zelfs verzekeren.


Wees voorzichtig met uw creditcardnummers wanneer u online winkelt. Gebruik altijd beveiligde sites. Zoek naar een klein hangslot in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U vindt dit pictogram meestal op de adresbalk in de rechterbovenhoek.


Bekijk prikborden om te helpen winkelen te vinden om meer geld te besparen. Hierdoor kunt u meldingen ontvangen van anderen die ook op zoek zijn naar deals. U wordt mogelijk gewaarschuwd voor een deal waarvan u anders niet op de hoogte zou zijn geweest.


U moet op de hoogte zijn van eventuele belastingverplichtingen wanneer u online dingen koopt.


Geef een online winkel nooit uw zakelijke of persoonlijke e-mailadres wanneer u online iets koopt, want hierdoor raken uw accounts verstopt met spam. Je inbox wordt opgeruimd terwijl je geen spannend promotiemateriaal mist.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het verkopen van uw persoonlijke gegevens toe. U kunt een gratis e-mailaccount krijgen om te gebruiken om online te winkelen.


De informatie die hier is opgenomen, zal u op de goede weg zetten als het gaat om online winkelen. Voordat je het weet, scoor je geweldige aanbiedingen en producten. Ga zo door en u bespaart in een mum van tijd tonnen!

Comments